Vi är yrkesmän som hantera alla aspekter av jobbet.

En byggentreprenör att lita på.

Om ni ska påbörja ett stort förbättringsprojekt, omforma eller bygga nytt, behöver du förmodligen en byggentreprenör. Vi är yrkesmän som hantera alla aspekter av jobbet för att säkerställa att den är klar i tid, och på ett tillfredsställande sätt. Oavsett om du försöker hitta byggentreprenör för en ny konstruktion, eller byggservice för att fräscha upp er nuvarande plats, kan vi assistera med lösningsförslag.

Behöver du hjälp med ditt byggprojekt?

När kunder anlitar oss som general- eller totalentreprenör skapar vi kvalitativa koncept utifrån kundernas situation.

Totalentreprenad

JMW Bygg & Fastighets AB i Stockholm har erfarenhet av att arbeta inom totalentreprenad. Detta inkluderar kontor, sjukhus och skolor till rimliga priser bara för att nämna några. Vi skapar hög kvalitativa koncept efter ert behov och ser till att arbetet utförs med bästa möjliga kvalité. Dessutom så ser vi till att våra byggprojekt håller tidsplanen. Hör av er till oss för kvalificerade entreprenörer.

Generalentreprenad

Vi utför generalentreprenader inom renovering, om- och tillbyggnader samt nybyggnation. Vi har dokumenterad erfarenhet och kompetens för entreprenader inom skola, sjukhus, kontor och andra kommersiella byggnationer.
Vi hjälper dig med att:
  • skapa kvalitativa koncept efter ert unika behov
  • se till att arbeten utförs med bästa möjliga kvalitet
  • konkurrenskraftiga priser
  • hålla utlovade tidplaner

Byggservice

För mindre projekt är byggservice ett perfekt val. JMW Bygg har hantverkare med mångsidiga kunskaper och erfarenheter för alla typer av mindre projekt, t ex sanering, inbrottsreparationer, vatten- och brandskador. Våra komplett utrustade servicebilar kan snabbt vara på plats. Vi utför även snabba HG anpassningar åt fastighetsägare som behöver hjälp.

Våra värderingar.

Utveckling

Vi har de resurser som krävs, vi följer upp och lär oss, vi utbildar oss.

Engagemang

Vi tar personligt ansvar, vi visar alltid intresse, vi sprider glädje.

Flexibilitet

Vi ställer upp när andra ställer in, vi lyssnar på andras förslag och åsikter.

Kompetens

Våra medarbetare har en tydlig utvecklingsplan, vi uppdaterar oss ständigt på nya tekniska lösningar, lagar och regler.

Kvalitet

Vi levererar alltid arbeten som vår kund är nöjd med, vi utför projekt med rätt material och rätt yrkesfolk, vi slutför våra projekt i tid.

Meny